Categorieën
Nieuws en updates

Wij houden u op de hoogte

Are you famous or are you focused? Let’s start with “famous”. When people look at you, what do they say that you are famous for? Are you famous for procrastination…negative words…poor time management…What are you famous for? Let me share with you what I am famous for.

Wij houden u op de hoogte

WFC Development en de gemeente Ede houden u graag op de hoogte van de vorderingen, onder meer via een maandelijkse nieuwsbrief en social media .
Het projectbureau van WFC Development is gehuisvest op de toekomstige locatie van het World Food Center op één van de voormalige kazerneterreinen in Ede, in de Frisokazerne. Bezoekers zijn hier – op afspraak – van harte welkom om zich te laten informeren.
World Food Center Development B.V. (een samenwerking van Green Real Estate B.V. en Van Wijnen Groep N.V.) staat aan het roer van de ontwikkeling van het World Food Center. Gebiedsmanager Harry Veldhuis en algemeen directeur Cees van Bemmel zijn uw aanspreekpunt.