Een unieke werkomgeving

Food-ontmoetingsplek

Alles draait om voedsel op het World Food Center: dé food-ontmoetingsplek in Nederland. Op het voormalig kazerneterrein Maurits Noord in Ede, aan de rand van de Veluwe, verrijst de komende jaren een dynamisch nieuw stadsdeel, waar wonen, werken en beleven samenkomen. Hier creëren we het ideale en kansrijke vestigingsklimaat voor innovatieve (agri)foodbedrijven, organisaties en kennisinstellingen die samen willen bouwen aan een gezonde toekomst; gezond voor people, planet en profit.

Gespecialiseerd Food District

Het World Food Center is volop in ontwikkeling. Doordat alle bedrijvigheid en vernieuwing rondom food hier samenkomt, ontstaat als het ware een hypergespecialiseerd Food Innovation District. Een aantrekkelijke, bruisende vestigingsplek waar innovatie, ondernemerschap, onderzoek en educatie centraal staan. Hier worden nieuwe producten, concepten en diensten ontwikkeld, getest en vermarkt. Het werken aan oplossingen voor onze voedselvraagstukken, brengt zo ook volop economische kansen met zich mee.

Het World Food Center is een groeidiamant: hier werken we samen aan financieel gezonde business én aan een duurzame voedseltoekomst. Iedereen die direct of indirect meewerkt aan een duurzamer en gezonder voedselsysteem is welkom om zich hier te vestigen. Het World Food Center vormt het ideale microklimaat voor bedrijven en organisaties uit de hele voedselsector. In deze inspirerende omgeving vinden bedrijven, zakelijk dienstverleners, brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen elkaar.

Onbegrensde mogelijkheden

Of je nu een eigen kantoorgebouw wilt huren, of liever aansluiting zoekt bij gelijkgestemden in een inspirerend en dynamisch bedrijfsverzamelpand: vrijwel alles is hier mogelijk. Koop of huur, tijdelijk of permanent. Van kantoorruimte tot laboratorium, van flexplek tot start-uphub: op het World Food Center komt het allemaal samen.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief