Flexplekken Frisokazerne

Ondernemen op een historische locatie

Ben je opzoek naar een flexibele werkplek dichtbij het station Ede-Wageningen en te midden van andere (food)ondernemers? Dan zit je goed op het World Food Center (WFC) in Ede. In de Frisokazerne zijn diverse werkplekken ingericht voor jouw business! Ontdek jouw landingsplek in het hart van de voedselinnovatie in de regio Foodvalley!

Bekijk hieronder de mogelijkheden van het huren van een bureau of werkruimte in de monumentale Frisokazerne in Ede. Het WFC-terrein is ook de plek waar straks de World Food Experience haar deuren opent.

Word onderdeel van de World Food Center community

Wie zoekt naar verbinding is op het World Food Center in Ede aan het juiste adres: samenwerking, co-creatie, inventiviteit en participatie vormen de bouwstenen voor een actieve community. Op het terrein bruist het jaarrond van de activiteiten en bedrijvigheid. Het World Food Center biedt volop gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten en biedt ruimte voor events, vergaderen, congressen, festivals, pop-ups en exposities. Zo vormt zich een dynamisch businessmilieu dat bijdraagt aan het vernieuwende, maatschappelijke profiel van het World Food Center.

Meer weten? Bel gerust!

Dit terrein heeft food-organisaties zoveel te bieden.”

Louis de Boer

+31 6 54754488
l.boer@bpd.nl

Ik leid je met veel plezier rond op deze prachtige plek.”

Sander van de Pol

+31 6 52385418
sander.van.de.pol@ede.nl

Vragen? Of wil je een rondleiding?

Kom een kijkje nemen!

We geven je graag een rondleiding en vertellen dan alles over de vestigingsmogelijkheden.

    Of bel direct naar: 06-5475 4488 / 06-52385418 

    Contactpersonen : Louis de Boer / Sander van de Pol

    nieuwsbrief


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief