Werken op het World Food Center

Een unieke werkomgeving

Het World Food Center biedt talent een waanzinnige omgeving om te groeien. Wie wil er nou niet werken op zo’n inspirerende plek? De weidse natuur van de Veluwe als achtertuin en de voormalige kazernes als herinnering aan een rijk verleden. Alles is erop gericht om een aantrekkelijke, vitale werkomgeving te creëren die juist nieuwe generaties aanspreekt. De groene omgeving wordt omarmd in de architectuur en verweven in de openbare ruimte. Binnen en buiten lopen zoveel mogelijk in elkaar over.

Twee personen aan een picknicktafel met laptop en fruit

Bedrijven op WFC

Twee personen voor de Stingerbol met de tekst "Hoe voeden we 10 miljard mensen in 2050”

Het aantal bedrijven dat zich vestigt op het World Food Center terrein groeit. Bekijk welke bedrijven zich al gevestigd hebben op dé food-ontmoetingsplek van Nederland

Vestigings mogelijkheden

Luchtfoto met de locaties vna de geplande gebouwen aangegevne als lijntekening

Of je nu een kantoorgebouw wilt huren, kopen of liever aansluiting zoekt bij gelijkgestemden in een dynamisch bedrijfsverzamelpand: vrijwel alles is hier mogelijk.

Een vijver vol talent

Een groep mensen komt uit een kantoor gelopen in de richting van de camera

Talent is schaars op onze krappe arbeidsmarkt. Het aantrekken en vasthouden van talentvolle medewerkers wordt voor veel bedrijven de grootste uitdaging voor de komende jaren.

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Cover van de brochure "Vestigen op World Food Center"

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

De stad Ede en haar omgeving

logo - EDE - ontdek en bezoek Ede

Ede staat bekend om haar natuurgebieden en vele mogelijkheden om daar actief van te genieten! Bekijk hier wat Ede nog meer te bieden heeft.

Sillicon valley van voedsel


Het World Food Center ligt in Ede, midden in de regio Foodvalley. Ook wel bekend als het Sillicon Valley van voedsel. Op steenworp afstand van de Wageningen University & Research en omgeven door veel innovatieve food-bedrijven.

Landkaart van Nederand met gemarkeerd de regio om Ede

Het World Food Center ligt in Ede, midden in de regio Foodvalley. Ook wel bekend als het Sillicon Valley van voedsel. Op steenworp afstand van de Wageningen University & Research en omgeven door veel innovatieve food-bedrijven.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    nieuwsbrief


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief