Categorieën
Nieuws en updates

Voedselagenda meets World Food Center

Voedelsagenda meets World Food Center tijdens Mash Up Meeting

Tijdens een Mash Up Meeting op donderdag 20 april kwamen o.a. een aantal ministeries, de gemeente Ede, Food Valley NL, de provincie Gelderland en verschillende agrofood bedrijven samen om kansen te verkennen waar de (internationale) ambities van de Voedselagenda en de toekomstige programma’s van het World Food Center elkaar kunnen versterken. Er werden mooie kansen benoemd door alle aanwezigen. De grote thema’s van de bijeenkomst waren: ‘De Agro & Food sector in de internationale etalage’, ‘Voeding en gedragskeuzes’ en ‘Voedseleducatie – ‘Jong leren eten’. Bekijk de film waarin verschillende aanwezigen aan het woord komen over bijvoorbeeld voedseleducatie en gedragskeuzes.
.