Categorieën
Nieuws en updates

Podcast en maandelijks Foodlog cafe@WFC

Vanaf eind september organiseert Foodlog maandelijks een Foodlog Café in het World Food Center (WFC) in Ede. Dit evenement biedt een platform voor debat en gesprek over actuele voedselvraagstukken, vergelijkbaar met De Balie, maar dan in Ede, naast station Ede-Wageningen.

Wat is het Foodlog Café@WFC?
Het Foodlog Café brengt live wat Foodlog online doet: hete hangijzers in het voedselsysteem agenderen en bespreekbaar maken. Dit doen we niet alleen met professionals uit de voedselketen, maar ook met journalisten, wetenschappers, boeren, artsen, retailers, studenten en kritische consumenten. We creëren hiermee iets unieks in Nederland: een continu, live gesprek over de food- en agrisector.

Ter voorbereiding op de bijeenkomsten nemen we wekelijks een podcast op met diverse gastsprekers. Elke maand wordt ondersteund door vier podcasts die verschillende invalshoeken van het thema belichten.

Ben jij erbij?
We nodigen jou van harte uit om op de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Het Foodlog Café vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats van 16:00 tot 18:00, met uitzondering van juli, augustus en december. De toegang is gratis, maar er is plek voor maximaal 60 deelnemers. Meld je dus op tijd aan voor de bijeenkomst(en) waar je bij wilt zijn.

ZET DE LIVE CAFE’s@WFC ALVAST IN JE AGENDA: