We work,
experience
and live food

Over WFC

Wonen


Het World Food Center groeit uit tot een nieuw bruisend stadsdeel van Ede. Een prachtige plek waar je ontspannen kunt wonen! Bekijk het woningaanbod.

Werken


Bedrijvigheid en vernieuwing rondom food komen hier samen. Er ontstaat een gespecialiseerd Food Innovation District, het World Food Center.

Experience


Hoe betrek je mensen bij de uitdagingen rondom ons dagelijks eten? Beleef de wereld van voedsel in de WFC Experience.


In een gebied rijk aan voedselhistorie ontstaat een magische plek met betekenis voor de toekomst.

In Ede, in de regio Foodvalley en vlakbij de Wageningen University & Research, wordt het voormalige kazerneterrein Maurits Zuid omgetoverd tot dé food-ontmoetingsplek in Nederland: het World Food Center (WFC). Een plek waar food-bedrijven en -organisaties zich vestigen, waar bezoekers spelenderwijs alles over ons voedsel te weten komen en waar mensen wonen, werken en thuiskomen.


Vestigen

Hier creëren we het ideale vestigingsklimaat voor innovatieve (agri)foodbedrijven, organisaties en kennisinstellingen die samen willen bouwen aan een gezonde toekomst.

Aanbod


Vestigingsaanbod

Koop of huur, tijdelijk of permanent. Van kantoorruimte tot laboratorium, van flexplek tot startup-hub: op het World Food Center komt het allemaal samen.


Werken op WFC

Het World Food Center biedt volop gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten en biedt ruimte voor events, vergaderen, congressen, festivals, pop-ups en exposities.

Een inspirerende plek waar mensen op een ontspannen manier werken, beleven en wonen.

space

Wil je meer weten?
download de brochure

Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden die het World Food Center voor jou of jouw organisatie biedt?

NIEUWSNeem contact met mij op

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

  Blog WE WORK FOOD


  “Juist voor startups die zich niet kunnen veroorloven om lange huurcontracten af te sluiten is het ideaal dat hier onder flexibele voorwaarden betaalbare bedrijfsruimte kan worden betrokken”

  Ernst Breel – Rival Foods

  nieuwsbrief


  Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief


   Whats up @World Food Center?