Samenwerken, groots denken en innoveren

Als foodondernemer ken jij de uitdagingen waarvoor we wereldwijd staan: het wereldvoedselvraagstuk voor 2050 van antwoorden voorzien en tien miljard monden voeden. Heb jij echt visie en vermogen voor duurzame oplossingen? Dan wil jij daar ook ruimte voor. Om samen te werken, groots te denken, te innoveren.
Op het terrein van World Food Center is dat allemaal voor jou beschikbaar.

World Food Center voor de grondleggers van morgen

Grondleggers van morgen vinden elkaar

Wat voor foodondernemer jij ook bent: hier gaan deuren voor je open, hier is grond onder je voeten. Hier is iedereen met wie jij wil samenwerken om nieuwe levels te bereiken met foodinnovatie. Hier vinden en versterken de grondleggers van morgen elkaar. Ontdek hoe dat eruitziet en zie waar jouw kansen liggen op het terrein van World Food Center.


Ruimte, verbinding en een universiteit dichtbij

MaGie Creations van Madeleine Gielens is te vinden in de ROOTS Innovation Hub. “Als ondernemers leren we van elkaar en we sparren graag met bedrijven op het WFC. Hier is ruimte om elkaar te versterken en om te groeien.”


Ik zocht een locatie voor Neder Banaan

“Een vergunning voor mijn bananenkas was bij de gemeente zo geregeld. Op het WFC liggen kansen. Je loopt hier ondernemers tegen het lijf die je normaal niet tegenkomt.” Pieter Vink van Neder Groep besloot als een van de eersten zijn kantoor te verhuizen naar het World Food Center.