WFC Grondleggers van morgen – Paul

Innovatie op wereldschaal

Op het terrein van World Food Center heerst de vibe die nodig is voor jouw visie en onderneming. Samen laten we de wereld zien wat Nederland betekent met foodinnovatie. Iedereen is hier en hier draait alles om food. Innovaties op wereldschaal. Daar gaan alle ondernemers voor en juist dat maakt World Food Center een inspirerende omgeving voor mensen met visie.

Man omringt door grafische elementen

Ruimte om te groeien

“Met andere foodstart-ups op steenworp afstand en kennis- en onderwijsinstellingen dichtbij weet ik dat er ruimte is om van elkaar te leren en om te groeien”, vertelt Madeleine Gielens van MaGie Creations. “Voor innovatieve ondernemers is er elke dag een nieuw probleem. Een probleem dat een ander misschien al heeft opgelost. Afkijken bij elkaar helpt iedereen vooruit. Ik hoop dat meer innovatieve foodondernemers zich realiseren dat samenwerking goud oplevert.”

Vrouw met verpakking in haar handen

Voedsel
Verbinding
Kansen
InnovatieLaat de wereld zien wat Nederland kan met foodinnovatie

Daarom WFC

  • Iedereen is hier. Om met jou samen te werken: kennis- en onderwijsinstellingen, bedrijven, brancheorganisaties, startende en gevestigde foodondernemingen.  
  • De WFC-community staat voor je klaar. WFC faciliteert je maximaal met een perfect vestigingsklimaat.
  • Alle ingrediënten voor innovatie, samenwerking en zakelijk succes zijn hier aanwezig.
  • Flexibele ruimtes en functionaliteiten alles vormt zich rondom de groei en groeibehoefte van jouw onderneming. Van 10 tot 10.000 m2 en alles daartussenin.

Meer weten? Bel gerust!

Dit terrein heeft food-organisaties zoveel te bieden.”

Louis de Boer

+31 6 54754488
l.boer@bpd.nl

Ik leid je met veel plezier rond op deze prachtige plek.”

Sander van de Pol

+31 6 52385418
sander.van.de.pol@ede.nl