Categorieën
Nieuws en updates

Friesland Campina en het WFC (Video)

FrieslandCampina wil betere voeding voor een groeiende wereldbevolking, beter inkomen voor onze leden-melkveehouders voor nu en komende generaties. Daar werken we hard aan. Onze 19.000 melkveehouders zijn al generaties lang trots eigenaar van FrieslandCampina, die hun hoogwaardige melk verwerkt in zuivelproducten die worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen over de hele wereld. Naar landen waar onze zuivel bekend staat om de hoge kwaliteit. Het World Food Center biedt bezoekers uit binnen- en buitenland de kans om kennis te maken met de Nederlandse zuivelketen, van gras tot glas. Een geweldige ervaring die laat zien waar we als klein land groot in zijn. Dit is een initiatief dat omarmd moet worden door overheid, wetenschap en bedrijfsleven samen.”

Berndt Kodden, managing director FrieslandCampina Branded NL