Categorieën
Nieuws en updates

Delegatie uit Zweden bezoekt WFC

Het World Food Center krijgt steeds meer internationale allure. Na een Japans bezoek eerder deze week, was het vandaag de beurt aan een Zweedse delegatie. Of meer precies: een delegatie van 9 mensen uit Östergötland. En nog preciezer: de board van het Vreta Kluster.
Vreta Kluster is een bedrijfspark, een ontmoetingsplaats en een centrum voor de ontwikkeling van de groene industrie, dat wil zeggen alle activiteiten op het gebeid van landbouw, bosbouw, veeteelt, food, hernieuwbare energie, aquacultuur en tuinbouw. Vreta Kluster biedt deelnemers onderzoeks-, bedrijfs- en financieringsnetwerken samen met ondersteuning voor bedrijfsontwikkeling en applicaties. Het doel: het stimuleren van innovatie, technologische vooruitgang en bedrijfsontwikkeling voor bedrijven en voor de groene industrie als geheel.
Vreta Kluster bezoekt het World Food Center om te kijken naar samenwerkingsmogelijkheden en mogelijke investeringen.