Categorieën
Nieuws en updates

Ede met WFC naar Internationale Grüne Woche

Ede met WFC naar Internationale Grüne Woche

Van donderdag 18 januari tot en met zondag 28 januari 2018 vindt in Berlijn de 83e editie van de Internationale Grüne Woche (IGW) plaats. Net als in voorgaande jaren is Nederland met een groot Holland Paviljoen op de beurs vertegenwoordigd. In het paviljoen wordt de kwaliteit, innovativiteit en onderscheidenheid van de Nederlandse agrifoodbusiness onder de aandacht gebracht bij de Duitse en internationale consument. Het overkoepelende motto van de Nederlandse inzending is wederom “Qualität wächst in Holland”.

Op vrijdagochtend 19 januari 2018 wordt het Holland Paviljoen officieel geopend door onze Minister van Landbouw, Carola Schouten. Ede is prominent aanwezig in het Holland Paviljoen, waar onder meer een Duitstalige versie getoond wordt van de WFC trailer. Daarnaast wordt het WFC ook gepresenteerd op een display in de centrale hal. In elf dagen zullen internationale maar vooral ook Duitse bedrijven, politici en ook consumenten deze beurs bezoeken. Via deze weg hopen we ook in Duitsland (met als focus grensgebied Regio Rijn-Waal en NRW) aandacht te trekken voor het WFC en mogelijkheden te ontdekken voor geïnteresseerde agro-food clusters in Duitsland.

Zie ook onze Duitse Trailer: