Categorieën
Nieuws en updates

BRC voortvarend verder met Masterplan

De week van 16-20 april stond volledig in het teken van de ontwikkeling van het Masterplan.  BRC Imagination Arts kwam daarvoor met het volledige team, bestaande uit: (v.l.n.r.) Anthony Onibon, Donna Davidson, Carolyn Leach, en Brad Shelton.
Centraal in de week stond de gezamenlijke ‘Charrette’ op woensdag, een creatieve inspiratiesessie waarbij het gehele conceptteam – alle bedrijven, de overheid, de WUR en WFCD gedurende de dag en de avond heeft gewerkt aan een aanscherping en concrete invulling van de Experience.
In aanvulling hierop werd dinsdag, donderdag en vrijdag een hele serie één op één gesprekken gevoerd met alle betrokkenen. Hiertoe behoorden ook weer de leden van het conceptteam, maar ook de vertegenwoordigers van de Raad van Advies, Zorgorganisaties, de Overheid, Food Valley NL, het onderzoeksprogramma (WFC Labs) en Educatie. Héél veel input voor BRC derhalve.
Heel goede input ook, zo gaf Brad Shelton aan.
BRC heeft meer concrete input, eenduidige lijnen en consensus gekregen dan het van tevoren verwachtte. Ook het enthousiasme vanuit alle geledingen was groot en nam toe naarmate de week vorderde en het beeld duidelijker werd.
Brad Shelton: “Het is nog veel werk maar de structuur is helder. Iedereen was het eens en we zijn veel verder dan ik vooraf gedacht had.”

Eind mei komt BRC opnieuw naar Nederland voor een tussentijdse presentatie.