Categorieën
Nieuws en updates

Richting en ruimte voor WFC

De Gemeente Ede en WFCD hebben samen een Ontwikkelperspectief geschreven, waarin richting en ruimte wordt gegeven aan de invulling van het World Food Center-gebied. Het legt de ontwikkelingsrichting vast als voorloper van de uit te werken structuurvisie met milieueffectrapportage. Letterlijk en figuurlijk komt er met dit Ontwikkelperspectief meer zicht op de toekomst van het gebied, inclusief indrukken van het karakter en de sfeer.
Het WFC-werk- en woongebied kent een hoog ambitieniveau. Alleen dit hoge niveau doet recht aan het unieke concept van het World Food Center. De richting is dus belangrijk, maar de ruimte evenzeer. Het Ontwikkelperspectief laat ook zien waar we nog keuzes kunnen maken.
Op deze manier houden we voldoende flexibiliteit in de plannen, en kunnen we inspelen op de marktontwikkelingen die zich de komende 15 jaar ongetwijfeld zullen voordoen.
U kunt het Ontwikkelperspectief hier downloaden:

 
 
20180308-wfc_ontwikkelperspectief_pdf