Categorieën
Nieuws en updates

Ministerieel bezoek van VWS, BZK en I&W

Op vrijdag 15 juni 2018 brachten Charles Wijnker, directeur voeding, gezondheidsbescherming en preventie bij VWS, en Miranda Vroom, MT-lid, een bezoek aan het World Food Center. Het doel van dit bezoek was om te laten zien wat het World Food Center doet, en wat we lokaal aan preventie doen vanuit het programma FOOD.
Op vrijdag 15 juni 2018 brachten ook een aantal nieuwe raadsleden van Ede en Wageningen een bezoek aan het World Food Center. De gemeentes werken in het programma KennisAs Ede-Wageningen samen aan het creëren en versterken van een (inter)nationaal vestigingsklimaat voor innovatieve bedrijven en kennisinstellingen op het vlak van agrofood. Op deze dag konden de nieuwe raadsleden kennis maken met het programma en het gebied tijdens de gezamenlijke “raadstour”.
Op 21 juni was de beurt aan ministers Ollongren & Van Nieuwenhuizen. Zij bezochten het World Food Center in het kader van het Meerjarenprogramma Infrastructuur Ruimte en Transport.