Categorieën
Nieuws en updates

Derde bijeenkomst door NEON: het netwerk voor en door food-ondernemers

Donderdag 6 september vindt alweer de derde bijeenkomst plaats van NEON food, het nieuwe Netwerk voor en door food-ondernemers. Deze editie staat in het teken van ketentransparantie en blockchain in de voedselketen en vindt plaats in de varkenszichtstal van Van de Lagemaat in Lunteren. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en bedrijven die bezig zijn met agri en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot transporteurs. Marieke de Ruyter de Wildt van The Fork, het bureau voor voedselondernemingen die interesse hebben in blockchain-technologie, licht de basisprincipes van blockchain toe aan de hand van praktische voorbeelden. De bijeenkomst begint om 16.00 en eindigt om 19.00 met een borrel. Het WFC is ook aanwezig. Komt u ook? Aanmelden kan via http://neonfood.nl/bijeenkomst-3.