Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

Dutch Agri Food Week

Vrijdag 5 oktober ging de vierde editie van DAFW (Dutch Agri Food Week) van start. Proeven, ontmoeten en ontdekken stond centraal tijdens de opening door minister Schouten bij de Grootste Groentekraam in Den Haag, een ‘bakkie bij de boer’, de lancering van de eierraaprobot CollEGGtor, het seminar InsectSpace 2018 en vele andere events.
Tijdens Dutch Agri Food Week 2018, van 5 tot en met 16 oktober, kregen de bezoekers op ruim 1000 locaties in Nederland inzicht over de toekomst van voedsel in Nederland en de wereld. Deze editie trok met meer dan 175 evenementen ruim 71.000 bezoekers. Dat is zo’n 40 procent meer ten opzichte van de editie van vorig jaar. Vanuit de Ede werd het evenement vanuit het WFC vormgegeven. Op Wereldvoedseldag gingen Afrikaanse en Nederlandse jongeren met elkaar de dialoog aan over de wereldvoedselproblemen.