Categorieën
Nieuws en updates

Mauritskazerne opent 1 juli als evenementenlocatie

De Mauritskazerne opent 1 juli op het WFC. De kazerne wordt ingezet als locatie voor zakelijke evenementen tot 600 personen. Een rijksmonument waar historie, duurzaamheid en food samenkomen. Tijdens de opening is de locatie te bezichtigen, aanmelden kan via deze link.
De Mauritskazerne is gebouwd in 1904 en ademt historie door de industriële look van het gebouw. Het interieur van hergebruikte materialen versterkt dat gevoel. Een fijne plek dus voor een congres of zakelijk evenement. Je kunt in de Mauritskazerne tot zo’n 300 gasten plenair ontvangen, of 600 in feestopstelling. Tevens beschikt de locatie over 12 subzalen.
Foodstories
Op termijn verandert de omgeving van de Mauritskazerne in een bruisend stadsgebied, dat in het teken staat van food. Zo komt er een World Food Center Experience, waar de Mauritskazerne alvast op in speelt: de lunch- en dinerarrangementen zijn samengesteld met lokale boeren en foodleveranciers. Je ontdekt het tijdens de opening!
Programma 1 juli 2019
16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Openingsmoment
17.30 uur Ontdek de locatie & feestelijke borrel
19.00 uur Einde
Aanmelden is noodzakelijk, dat helpt ons zo min mogelijk voedsel te verspillen. Aanmelden kan via deze link.
Openbaar vervoer
Het wordt aangeraden om met openbaar vervoer te komen. De Mauritskazerne ligt op steenworp afstand van station Ede-Wageningen. De treinen van/naar Amersfoort, Utrecht en Arnhem stoppen hier.