Categorieën
Nieuws en updates

Wonen in de Veluwse Proeftuin

Wonen maakt onlosmakelijk onderdeel uit van het World Food Center. Het gebied biedt ruimte aan circa 600 woningen. Van grondgebonden huizen tot appartementen. Achter de schermen zijn wij met de aannemer en de architect druk bezig met alle voorbereidingen voor de verkoop van de woningen. Binnenkort start de verkoop!

Een van de wijken in het World Food Center is De Veluwse Proeftuin. Dit is de plek waar je even niet hoeft te ‘rennen’ of waar je juist wel zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

Ontdek Wonen op World Food Center