Categorieën
Nieuws en updates

‘Bord en Tafel’ zet World Food Center in de kijker

‘Bord en Tafel’ zet World Food Center in de kijker

Deze week is het kunstwerk ‘Bord en Tafel’ geplaatst. De twee grote picknicktafels staan bij de hoek waar de Nieuwe Kazernelaan overgaat in de Eikenlaan. De tafels zijn een idee van de Edese architect en kunstenaar Dirk Schlebusch en staan symbool voor de bijzondere ontmoetingsplek die zowel de Prins Maurits Kazerne als het World Food Center zijn.

“Bord en Tafel heeft iconische buurtletters van lokaal hout gecombineerd met een picknickbank als ontmoetingsplek. Iedereen is welkom om lekker en natuurlijk ook coronaproof te komen zitten, Ik hoop dat Bord en Tafel verbinding met en in de buurt gaat maken. Wat mij betreft verdient iedere buurt zo’n bank!” Aldus Dirk Schlebusch.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief