Lokaal – Afl. 3 Stinger Food Sessions

LokaalAfl. 3 Stinger Food Sessions

Stinger Food Sessions – dé inspirerende podcastserie voor en door Food ondernemers! Een zesdelige serie opgenomen vanuit de Stingerbol op het World Food Center-terrein. Wat houdt food-ondernemers bezig, hoe gaat de weg van groei en bloei en waarvan liggen ze ‘s nachts wakker?

Is lokaal meer dan alleen een goed verhaal en is het een luxeproduct of de oplossing? Aan tafel twee bijzondere lokale producenten; Christiaan Schol van kiemgroenteteler Microgreens Holland en Ramon van Roomen die sinds enige tijd Syrische kaas onder de naam alShahbaa verkoopt.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief


    Contact


    Uptatis se ressectaquid quia sed ut ape volorat. Ebitem solupta epreiumquodi.