Categorieën
Blog We Are Food

Als hij opnieuw zou mogen kiezen, dan zou hij naar de Rockacademie gaan. Maar hij houdt zich vooral bezig met een eerlijk beeld van de varkenshouderij te scheppen.

Ziel & Zakelijkheid: Theo van de POV

Ziel & Zakelijkheid: Theo van de POV

Het World Food Center is een plek van durvers, denkers en doeners. En Food is wat hen drijft. In de serie ‘Ziel & Zakelijkheid maak je kennis met de personen achter alle mooie bedrijven die het World Food Center dé Food-ontmoetingsplek van Nederland maken. Deze keer is directeur Theo Duteweerd van de Producenten Organisatie Varkenshouderij, POV, Theo Duteweerd aan het woord. Als hij opnieuw zou mogen kiezen, dan zou hij naar de Rockacademie gaan. Maar hij houdt zich vooral bezig met een eerlijk beeld van de varkenshouderij te scheppen.We schotelden hem 14 vragen voor.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief


    Neem contact met mij op

    Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.