Innovatie – Afl. 2 Stinger Food Sessions

Innovatie – Afl. 2 Stinger Food Sessions

Stinger Food Sessions – dé inspirerende podcastserie voor en door Food ondernemers! Een zesdelige serie opgenomen vanuit de Stingerbol op het World Food Center-terrein. Wat houdt food-ondernemers bezig, hoe gaat de weg van groei en bloei en waarvan liggen ze ‘s nachts wakker?

De tweede aflevering van de Stinger Food Sessions podcast is nu te beluisteren! In het thema ‘foodinnovatie’ spreken we de producent van vliegtuigmaaltijden Foodcase International BV en Rival Foods; de plantaardige vleesvervangers producent. We horen hun visie, waarin ze mijlenver van elkaar vandaan liggen en waar zij elkaar vinden.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief


    Contact


    Uptatis se ressectaquid quia sed ut ape volorat. Ebitem solupta epreiumquodi.