Hoofdkantoor GOA -Ventures naar World Food Center

GOA-Ventures BV (GOA) heeft zijn hoofd-kantoor verplaatst naar World Food Center. GOA is een zeewier bio-raffinage bedrijf. Het bedrijf draagt bij aan de eiwit – EN energy transitie. Het produceert een platform van nieuwe functionele eiwitten EN hernieuwbare energy in een proces flow. GOA is wereldwijd actief met verschillende soorten zeewier en verwacht een toenemende belangstelling van de (food) innovators in Food Valley.

Theo Verleun, is de CEO van de company: “Ik heb meer dan 30 jaar internationale ervaring in biotech en food innovaties. Wat er hier bij WFC gebeurt, levert een unieke community. Het tempo en de ambitie kan bijdragen aan serieuze wijzigingen in de voedsel systemen voor vele toekomstige generaties. Zeewier past daarin en hoort daarbij en daarom willen wij ook daaraan bijdragen”.


GOA verwacht in de komende maanden ook nieuwe mensen aan te nemen op deze locatie. GOA is te vinden in ROOTS Innovation hub, gebouw 86. Ga naar de website van GOA Ventures