Categorieën
Nieuws en updates

Woonstede en WFCD bouwen 88 sociale huurappartementen

World Food Center Development (WFCD) ontwikkellen in nauwe samenwerking met Woonstede en bouwbedrijf Van Wijnen Arnhem 88 sociale huurwoningen op het World Food Center-terrein. De bouw is inmiddels gestart.

Bericht gaat verder onder de foto’s

Het appartementencomplex wordt gebouwd op bouwveld G, een centrale locatie in het groen en vlakbij het nieuwe station Ede-Wageningen. Woonstede onderzoekt of de begane grond kan worden ingericht voor maatschappelijke/commerciële activiteiten. Met als doel levendigheid in het gebouw te brengen. Daarnaast ligt het gebouw aan het toekomstige voedselbos en centrale groene as van het World Food Center.

Joost Mulder, namens WFCD: “Wat dit nieuwe complex zo uniek maakt is het toevoegen van betaalbaar wonen in een zeer hoogwaardig en krachtig ontwerp van MIX architectuur B.V. Dit kon alleen mogelijk worden gemaakt door de goede samenwerking tussen Woonstede en Van Wijnen.”

Betaalbaar wonen
Met 88 huurappartementen biedt het nieuwe appartementencomplex een unieke kans voor inwoners van Ede en omstreken om te genieten van een gloednieuwe woning op een prachtige locatie. Of je nu een jonge professional bent die dicht bij het station wil wonen, of samenwoont en op zoek bent naar comfortabel en betaalbaar wonen in het groen, of iemand met een zorgvraag, dit project heeft voor ieder wat wils. Marco de Wilde, directeur-bestuurder van Woonstede: “het is een mooie toevoeging aan de beschikbaarheid van sociale huurwoningen in Ede, op een prachtige locatie.”

Heb je interesse?
Woonstede nodigt geïnteresseerden uit om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe project. Meer informatie en hoe je je kunt inschrijven als potentiële huurder wordt binnenkort beschikbaar gesteld via de website www.woonstede.nl.