Nieuwbouw Veld C

Nieuwbouw bedrijfshuisvesting Bouwveld C

Op bouwveld C, achter de rijksmonumentale Frisokazerne worden de 4 nieuwbouwpanden Alfa, Bravo, Charlie en Delta gerealiseerd. De duurzame houten gebouwen krijgen een totale oppervlakte van 6.000 m2 bvo. Of je nu een eigen kantoorgebouw wilt huren, of liever aansluiting zoekt bij gelijkgestemden in een inspirerend en dynamisch bedrijfsverzamelpand: vrijwel alles is hier mogelijk. Koop en huur.

Eerste impressie van bouwveld C met links de bestaande Frisokazerne
Eerste impressie van bouwveld C met links de bestaande Frisokazerne

DELTA: ontmoeten en samenwerken
DELTA is een bedrijfsverzamelgebouw dat een duurzame, groene, gezonde en inspirerende werkomgeving biedt voor ondernemers en organisaties die willen ontwikkelen en ontmoeten. Het gebouw wordt voorzien van hoogwaardige ontmoetingsruimten en voorzieningen, zoals een atrium, werkcafe en vergaderruimten. Totaal is er circa 3.555 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de beganegrond en drie verdiepingen.

ALFA, BRAVO, CHARLIE
Naast DELTA worden nog 3 kantoorgebouwen van hout ontwikkeld. Deze panden bieden ruimte aan 1 of meerdere organisaties.

Contact
Bent u benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met Louis de Boer, accountmanager WFC via l.boer@bpd.nl of 0654754488. Of met Sander van de Pol, accountmanager WFC via sander.van.de.pol@ede.nl of via 0652385418

Toplocatie
De ligging direct naast het NS station Ede-Wageningen en te midden van de levendigheid van het World Food Center, maakt deze plek tot een toplocatie voor food ondernemers en organisaties. De locatie wordt ontwikkeld tot hét levendige centrum van het World Food Center gebied met onder meer de komst van de World Food Center Experience en horeca.

Ontwerp
Zowel bij de openbare ruimte als bij de gebouwen van bouwveld C worden oud en nieuw in harmonie ontworpen. Bij de ontwikkeling van dit deelgebied zijn de ingrediënten ‘militair verleden’ en ‘innovatie en interactie’ de smaakmakers. Vier van de gebouwen worden omringd door tuinen die de ruimte verzachten en waarin het voedselthema van het World Food Center gebied tot uitdrukking kan komen.

Download de brochure
Vestigen op World Food Center

Cover van de brochure "Vestigen op World Food Center"

Wil je ook vestigen in het hart van de voedselinnovatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    nieuwsbrief


    Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief