Categorieën
Nieuws en updates

Meet & Greet Wonen op World Food Center

Meet & Greet wonen Veluwse Proeftuin

Dat smaakt naar meer! Dat moet je gedacht hebben na het zien van die gave nieuwe beelden van De Veluwse Proeftuin. Tijd om deze unieke plek eens in het echt te komen bekijken. Kom je op donderdagavond 16 juli naar de Meet & Greet?

Proef de Veluwe
We ontmoeten je graag voor de poorten van het Kazerneterrein (Nieuwe Kazernelaan 8 in Ede). Daar staat een foodtruck waar je een lekker broodje vegetarische jalapeño cheddar worst, vegetarische hamburger of pulled pork kunt krijgen. Vervolgens kan je de unieke kavel bekijken waar straks de woningen en appartementen op komen te staan. En je krijgt een boekje mee met het toekomstige woningaanbod in het World Food Center.

Aanmelden is verplicht
Om deze Meet & Greet op veilige afstand en volgens alle richtlijnen te kunnen organiseren is het niet mogelijk om zomaar langs te komen. Je kunt je aanmelden voor een tijdslot voor maximaal 2 personen. Kinderen zijn ook welkom en hoeven niet te worden aangemeld. Daarnaast vragen we je niet te komen indien je ziekteverschijnselen vertoont (zoals verkouden, hoesten, koorts).

De beschikbare tijden zijn als volgt:
Van 17.00 – 17.45 uur
Van 18.00 – 18.45 uur
Van 19.00 – 19.45 uur