Verpakkingen – Afl. 1 Stinger Food Sessions

VerpakkingenAfl. 1 Stinger Food Sessions

Stinger Food Sessions – dé inspirerende podcastserie voor en door Food ondernemers! Een zesdelige serie opgenomen vanuit de Stingerbol op het World Food Center-terrein. Wat houdt food-ondernemers bezig, hoe gaat de weg van groei en bloei en waarvan liggen ze ’s nachts wakker?

De eerste aflevering is vanaf nu te beluisteren! Deze aflevering staat het thema ‘verpakkingen’ centraal en gaat Bing Go van Go-Tan BV in gesprek met Floor Hofman van de Gieterij. Gaat marktleider Go-Tan BV ooit stoppen met verpakkingen en moet de verpakkingsvrije winkel toch producten gaan verpakken? Bing en Floor spreken hierover in de Stinger Food Sessions podcast.

nieuwsbrief


Blijf up to date en ontvang elke maand onze nieuwsbrief


    Contact


    Uptatis se ressectaquid quia sed ut ape volorat. Ebitem solupta epreiumquodi.